Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

am nevoie de un program pt a curata partitile de registri

frantuzu_lan

Recommended Posts

am o mica problema la partitia c merge cu disk cleanup del a windows sa imi curete dar la partitia D nu vrea deloc stiti vreun program ceva?? plss :prayer: :prayer:

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• MifTy

2

• frantuzu_lan

2

Popular Days

Top Posters In This Topic

poate ai D-ul ocupat prea mult... majoritatea programelor de genu' nu vor să meargă pe partiţii ocupate mai mult de 70-80%...dacă nu e cazul, ai baduri, sau FAT-ul partiţiei e niţel stricat...FAT-ul ţi l-ar putea repara scandiskul din windows... dacă nu raportează nimic, atunci încearcă să pui pe cd/dvd datele importante pentru tine de pe D, şi apoi refă partiţia şi formateaz-o "full format". dacă dă eroare, sigur ai baduri acolo!!!(partiţionările şi formatările NU se fac din windows, indiferent că aveţi 5 giga de ram sau 256 de mega!!! există destule iso-uri de cd-uri bootabile, puneţi sculele necesare pe ele, utilizabile, nu kit, ardeţi şi rebootaţi computatorul de pe ele...).dacă ai baduri... tot vine crăciunul!! :P(există HDDRegenerator, l-am încercat, şi chiar merge, dar pe un hard de 3 giga a durat 2 zile până l-a curăţat. vă imaginaţi cam cât durează pe un hard de "numai" 40 de giga) :weedman:

pune-l pe scandisk la lucru.

dar dacă ai instalat diskeeper... ai o problemă!!!

am nevoie de un program pt a curata partitile de registri

acum am citit mai atent titlul threadului...

cum să cureţi partiţiile de regiştri??? :rolleyes:

eu am considerat că ai problema tipică cu partiţiile care "nu prea mai sunt accesibile" în windows... regiştrii sunt altă treabă...

era să uit: dacă rulezi un program de întreţinere a hardului, să nu ruleze nici un alt program, indiferent care o fi el!!!

asta ca să nu fie fişiere accesate de 2 aplicaţii în acelaşi timp!!!