belowsky Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 As vrea sa-mi spuneti cum se intra in service-mode la Tv-ul din subject.(LC863348 , LA76810 , STV5348 ) .A fost trasnit , reparata sursa ,tunerul TDQ-3B9BH/126 schimbat cu VS1-1A5DK ,apare imaginea fara sunet ,si se desincronizeaza la foarte scurt timp ,la 1-2 secunde,poate ca nu se potriveste tunerul,ca nu am gasit originalul.Daca aveti ceva sfaturi . Link to comment
Tavi Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 pai nu se intra normal cu butonul ascns de pe telecomanda, stanga jos ? ai incercat ? Link to comment
I.Dani83 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 pai nu se intra normal cu butonul ascns de pe telecomanda, stanga jos ?Sigur asa se intra .Am avut si eu unul .Are un meniu de service cu o multime de optiuni .Fi foarte atent ce modifici . Link to comment
belowsky Posted November 3, 2006 Author Share Posted November 3, 2006 O sa cer de la client ,ca nu a adus-o ,credeam ca se poate de pe panou, sau cu tc. universala.Multumesc!! Link to comment
Recommended Posts