Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cautare amplificator audio!


Guest Ganuci

Recommended Posts

Guest Ganuci

Salutare!Detin doua boxe de 300W si caut de ceva vreme un amplificator care sa ma multumeasca...Va rog sa imi recomandati o statie sau macar un loc unde pot gasii amplificatoare la un pret accesibil!As dorii sa ma incadrez in 400 lei!Va multumesc anticipat!

Link to comment
  • Replies 11
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

E cam greu ce vrei tu, adica tu vrei cu 400 de lei un amplificator capabil sa duca asa cum trebuie boxe de 300W, de altfel o putere suficienta pentru o mica discoteca pana la urma, si e greu. Numai carcasa, radiatorul ( sau radiatoarele, dupa caz ) si sursa costa mai mult de atat impreuna, nu mai zici de "maruntaiele" din interior... La banii astia ceva decent probabil ar fi undeva pe la 2*50, poate 2*100W/4 Ohm SH maxim.

Link to comment
Guest Ganuci

Toate sunt amplitunere cu puteri undeva pe la 100W/4Ohm maxim, nu sunt insa sigur in ce masura pot sa si sustina puterea asta pe sarcini de 4 Ohm perioade lungi de functionare fara sa se supraincalzeasca, dar poti cauta pdf-urile lor pe net si vezi ce si cum.

Link to comment

Daca difuzoarele sunt Blue Tech nu o sa duca 300W reali. Undeva pe la 150W e de ajuns pentru ele.Deja de la 200W in sus devine primejdios pentru ele. :)

Am si 2 difuzoare de la bluetech tot de 300w si au mers nopti la rand cu un amplificator behringer ep2500 aproape de maxim. Ce sa inteleg? ep2500 nu scoate mici 200w/8ohm pe fiecare canal?

post-28796-139829785819_thumb.jpg

Link to comment

Intelege ca un difuzor suporta 2x RMS power ca regim de program permanent si 4x RMS ca fiind peak power, cu un crest factor de 12db.EP2500 ajunge pe la 450W in 8 ohmi pe canal pina in prag de clipping.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines