Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

USB Cruzer sandisk


zott

Recommended Posts

Buna ziua , am un Cruzer sandisk USB care de cate ori il bag in calculator imi deschide pe langa spatiul de stocare propriuzis al stikului si un disc virtual care este denumit LaunchU3 ! de multe ori m-am intrebat la ce foloseste acest disc virtual iar azi l-am deschis si am gasit o arhiva numita LaunchPad si un fisier autorun plus acel launchU3 ca si aplicatie ! Deci vin sa va intreb pe cei care aveti idee , la ce imi folosesc acestea ? daca nu imi sunt necesare le pot desinstala ( sau sterge ) ? Si cum se procedeaza in asemenea situatii ? Adica mai corect intrebat cum le pot sterge ? Va multumesc !

Link to comment
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

cum le pot sterge?

My Computer, click mouse dreapta pe Cruzer, Format.
Am facut asta , desigur .......insa discul ala ramane permanent la locul lui . as risca sa incerc sa-l sterg ( pana acum nu am incercat , nici nu stiu daca merge sters) dar mi-e sa nu contina ceva care ulterior imi poate afecta bunul mers al stikului !
Link to comment

Imi cam miroase a ceva virus/troian..... Astfel de cazuri le rezolv din linux.....

Maestre , am Kaspersky cumparat cu liceenta din magazin , nu mi-a trecut virusii prin el , sunt sigur de asta . cat despre acest stik am instalat Partition Guru si am vazut ca mai am inca vre-o 4 giga si ceva nealocati . Am dat ''resize'' si am adus acest stik la capacitatea sa normala . Insa dracu ala de disc tot acolo sade intepenit . Eu banuiesc ca e un disc virtual dar nu stiu cum sa-l sterg ca sa pot scapa de el . Stima !
Link to comment
  • 2 weeks later...

Imi cer scuze dar nu reusesc sa downloadez acest program ! Dupa toate insistentele mele , mereu afiseaza acest mesaj : '' The resource you requested was not found. Please try again later. '' ! Poate gasiti o alta metoda de a ma ajuta , va multumesc !

Link to comment

aveam un mp4 player de vreo 4 Gb. cand il conectam la pc imi apareau 4 foldere : muzica, video, poze si inca unul (nu mai tin minte ce anume). il formatam, stergeam toate cele foldere, format iarasi, dar degeaba. de cate ori il conectam erau la loc acele foldere. posibil ca cele descrise de tine sa fie "scrise" in memoria stick-ului, si imposibil de sters. btw, daca nu ma insel, mai aveam un stick pentru internet. si ala avea niste fisiere pe el imposibil de sters. zic imposibil pentru ca nu am stat de el sa vad daca merge sau nu. am incercat un format, dar degeaba. nici nu mai tin minte prin ce cutie cu maimute il am aruncat :rade: .

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines