Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Instalare sistem O.S pe macbook pro G4


descartees20

Recommended Posts

Am un Macbook pro G4 pe care trebuie sa il instalez si nu reusesc.Mentionez ca unitatea optica a lui u merge . Am incercat cu DVD extern si un sistem de operare O.S. Tiger.

Pe Laptopuri cu proc Intel sau amd nu am probleme cu instalarea WIN...verifici optiunea de boot si tot asa panga gasesti problema insa aici nu am reusit decat sa scap de eroarea aparuta KERNEL EROOR...REBOOT ,APAR MAI MULTE MESAJE.

Intrebare,am inteles ca sistemul de operare cel bun e pe 4 DVD-uri ,eu am incercat cu unul care era pe un DVD. Sa fie asta problema?

 

Postez un link pe youtube cu aceeasi eroare ca a mea:

http://www.youtube.com/watch?v=ZRi8qgPktBY

 

Cine ma poate ajuta????

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Am un POWERBOOK G4 pe care trebuie sa il instalez si nu reusesc.Mentionez ca unitatea optica a lui u merge . Am incercat cu DVD extern si un sistem de operare O.S. Tiger. Pe Laptopuri cu proc Intel sau amd nu am probleme cu instalarea WIN...verifici optiunea de boot si tot asa panga gasesti problema insa aici nu am reusit decat sa scap de eroarea aparuta KERNEL EROOR...REBOOT ,APAR MAI MULTE MESAJE. Intrebare,am inteles ca sistemul de operare cel bun e pe 4 DVD-uri ,eu am incercat cu unul care era pe un DVD. Sa fie asta problema?Postez un link pe youtube cu aceeasi eroare ca a mea:http://www.youtube.com/watch?v=ZRi8qgPktBYCine ma poate ajuta????

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines