Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor cu un amplif Denon

florin48

Recommended Posts

Salutare am si eu amplificator Denon model DRA-265R.Problema este urmatoarea iam schimbat toti finali si prefinali vreo 4 rezistente de o.22 ohm dar fara sa im dau seama mai erau 2 rezistente rajite cand iam dat drumul sau incalzit toate tranzistoarele finale din pacate 1 a crapat.Ati putea cumva sa ma ajutati si pe mine cu o schema ceva daca avezti???va rog mult.Eu am gasit ceva despre acest model pe linkul asta http://stsboard.de/ftopic15056.html din pacate nu stiu Germana si nici schema nu dau astia pe acolo.Problema cea mai mare a fost ca statia a mai fost reparata de un tip care a schimbat el tranzistoarele inaite sa ma ocup eu de ia.El a pus un alt tip de tranzistoare de alt model si altee tranzistoare prefinale.Eu mam luat dupa linkul care lam Gasit si am pus exact piesele care lea vazut acolo.Dar din pacate fara succes.Ati putea ajuta cu o schema ceva???Sau macar cu niste sugestii.Mersi mult

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• florin48

2

• cristiansen

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

iti explic pe scurt cum fac eu: 1 repar finalul si verific tranzistoarele[toate] 2 leg ampliful la o sursa reg. 0~220 3 pun volt metru pe iesire la dif 4 cresc tensiunea alternativa incet la alim. amp.daca am tensiune continua pe iesire dif. verific din nou totul pentru ca mia scapat ceva 5 asa protejez tran. si nu ard nimic.[sursa 0~220 este un autotransformator]