Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
messu

Router TP Link TL-WR1043ND - functionare FOARTE ciudata !

Recommended Posts

Am cumparat router-ul mai sus amintit si l-am instalat la serviciu. Sau cel putin am incercat...Problema este ca nu incarca nicio pagina de internet "din prima".Adica, orice adresa introduc in browser, nu incarca pagina. Daca insa fac REFRESH la pagina, de 3-4 ori, incarca pagina perfect. Orice pagina. Acelasi comportament este si la conectarea pe cablu si pe WiFi.Semnalul are urmatorul curs: fibra optica - router fibra optica (tot TP Link) - switch - router TP Link (cel cu probleme).Am incercat fel de fel de setari si nimic. Am conectat router-ul TP-Link direct la router-ul de fibra optica si tot nu s-a intamplat nimic.IP-ul este fix si autentificarea se face cu user si parola (PPPoE)Pe de alta parte orice alt router cu care am incercat, a functionat PERFECT.Am luat router-ul si l-am incercat acasa, unde am net de la Next Gen si, din nou, totul a functionat ireprosabil.Ce se poate intampla ? Ce sa-i mai fac, ca m-a innebunit definitiv ?Poate fi vorba de o incompatibilitate ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca ai wifi-ul la liber , adica fara parola face la fel ??Vezi ce filtre are in firewall . Incearca sa pui doar filtrare pentru mac. Schimba canalul de emisie wireless si vezi cat setezi puterea de emisie . Ce tensiune de alimentare ai acolo ? Daca e prea mica , prastiile alea de alimentatoare pot cauza efecte nedorite.Cauta o pozitie optima de radiatie in apartament.Foloseste oricare alt router care merge si nu-ti mai bate capul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Face la fel daca il conectez pe cablu UTP, deci n-are treaba parola.Filtre n-are pe nicaieri, am verificat.Altceva trebuie sa fie...Stiu ca un alt router e o rezolvare, dar ce sa fac ca am luat deja doua d-astea si nu prea-mi convine sa le platesc din buzunar...De schimbat iar nu prea merge, pentru ca cei de la magazin or sa-i faca proba, probabil ca o sa functioneze, asa ca n-or sa-mi schimbe nimic si or sa zica ca m-am si tampit la cap. Sa incerc sa vad ce e cu tensiunile de alimenatre, la asta nu m-am gandit. Multumesc pentru sugestie !

Share this post


Link to post
Share on other sites

plus ca mai e o chestie: fiind doua routere care se comporta EXACT la fel, parca m-as mira sa fie ambele defecte.adica, chiar sa nimeresc doua proaste ???in sfarsit, pana la urma orice e posibil....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm, interesant !!!Asta chiar ma tenteaza sa incerc.Am sa revin cu rezultatele....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gata, s-a rezolvat. Am pus dd-wrt si merge BRICI .Multumesc, mult mult mult !!!! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

In caz ca mai face figuri vreodata, baga-ti nasul inauntru si schimba condensatorii din stabilizatorul in comutatie al routerului. Vor fi unul langa mufa de alimentare, si doi langa o bobina. De obicei ei sunt responsabili de asemenea manifestari.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.