Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
Darden

Lcd Samung-apa in panel !

Recommended Posts

Va salut,cu respect! e vb de un tv lcd Samsung,diagonala 101,am uitat sa iau modelul(capacul a ramas la proprietar si pe placi nu il gasesc), care a fost curatat de proprietara cu solutii de curatat geamul! se pare ca panelul a fost inmuiat bine de tot,intrucat a ajuns apa la placa (aceasta fiind pozitionata in partea de jos) ,plus ca se vad pete de umiditate in multe parti ale panelului,prin mijlocul acestuia,nu stiu cum a reusit! cert este ca am gasit o mica parte,de pe langa integrat sm4109,chinuita rau de apa,inclusiv integratul! am curatat bine zona,integratul, cat am putut,inlocuit siguranta de pe 12v(care era intrerupta),ecranul nu mai e negru,face ceva dungi late,apoi partea din mijloc se albeste,restul negru,ba se albeste tot,dar nu am imagine! ma gandesc sa nu fii picat integratul mentionat mai sus! tensiunile sunt existente si corecte! Model panel: LTF400HM05 !multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atasez ceva poze ,poate va puteti da o idee! prima poza e rezultatul pornirii tv, apoi incepe sa se innegreasca ,incetul cu incetul, pana ajunge la stadiul celorlalte poze! Acela e integratul pe care am gasit apa,si putin in jurul lui ! scuze pt calitatea pozelor! multumesc!

post-26723-139829784701_thumb.jpg

post-26723-139829784703_thumb.jpg

post-26723-139829784705_thumb.jpg

post-26723-139829784707_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Caut panel pt el,poate reusesc sa ii inlocuiesc toata placa! panelul sa fie spart,bineinteles! daca dispuneti de el,va rog sa imi comunicati! repet modelul: LTF400HM05, Samsung! multumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

ati gasit ceva? am un LCD identic, aceeasi problema, nici o tensiune dupa integratul sm4109, siguranta nu a fost arsa....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Este integratul defect,asta daca ati verificat restul componentelor! Nu am avut integratul si nici scule sa il lipesc! Se gasesc de cumparat! Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.