Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
sylver212003

problema sunet tel china htm gt-a9500

Recommended Posts

telu are problema la sunet,in momentul in care umbli pe el,asculti muzica te suna careva,indiferent de ce faci pe el,care necesita dispuzorul,ii apare un fasait inainte de sunet cu cateva secunde,2-3 sec,si inca ramane dupa ce se termina sunetul,tot asa 2-3 sec.am schimbat disfuzorul ,mufa de casti si fasaitul persistaare careva o idee,sa mai confruntat careva cu o problema asemanatoare?va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta fac toate telefoanele,doar ca o fac insesizabil,apare un zgomot de alimentare etaj final sunet,atat la inceputul,cat si la sfarsitul solicitarii acestui modul! intrebarea e: face asta dupa o buna functionare sau o face de nou?(tinand cont ca vb despre o chinezarie,cum d-voastra ati descris) !

Share this post


Link to post
Share on other sites

fasaitul respectiv il face de cand este cumparat telefonu,adica de nou,si este chiar enervant acel fasaitdaca ii filtrez cumva alimentarea integratului de sunet ar rezolva ceva?multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu prea aveti ce sa ii faceti,de asta v-am si intrebat daca face de nou! puteti sa trageti cu urechea la ce tel doriti d-voastra, o sa constatati ca toate fac la fel,dar,insesizabil! chiar in momentul de fata ma joc cu al meu lumia 920,chiar si la sunetul de blocare/deblocare ecran,se aude(insesizabil,doar daca pui urechea la difuzor), un mic zgomot de fond!! Fasaitul sesizabil de care vorbiti d-voastra e rezultatul unei construiri de proasta calitate a telefonului ! Succes!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.