Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Modificare redresor cu tiristor SKT16-02

POLAKU2002

Recommended Posts

buna dimineata.am o rugaminte la cei ce cunosc aceste componente si montajele care le folosesc.un prieten doreste inlocuirea acestui tiristor 16a\200v cu unul de 25a\2000 curentul de poarta identic 150ma.este posibil acest lucru fara schimbarea componentelor ce comanda grila?

• Replies 9
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dr.L

4

• POLAKU2002

4

• em2006

1

• UDAR

1

Popular Days

Pai il poti modifica doar editand mesajul. Iar mesajul poate fi editat cam 1h dupa postare.Dupa aia, numai eu mai pot face modificari. Deci trebuia sa postezi un mesaj cu un titlu la obiect si l-as fi modificat eu. Oricum l-as fi modificat la un moment dat.Apoi, nici asta nu e prea util. Stim ca e vorba de un tiristor, dar mai departe? Ce vrei sa faci cu el nu rezulta din titlu, desi mai e loc suficient...Apoi, care din cele 2 tiristoare e skt16-02 :nas: ?

din cite am inteles e intr-un redresor dar care se misca cam lent echipat cu 16a\200v si vrea sai mareasca puterea cu unul de 25a\200v.

:speriat e un redresor facut manual...de ti vine sa o iei pe aratura si pe linga tiristor vad ceva conzi de 100n la 250v o dioda grila in comanda...mai pe scurt e grele...eu credeam ca daca i schimb tiristorul creste si puterea...