pyu Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 am un amplificator cu tda7293, finalii au fost arsi din cauza prezentei cc la intrare... i-am inlocuit, iar un canal nu se mai aude deloc... are cineva vreo idee de ce nu ar functiona? Link to comment
Dr4g0n Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 cred ca mai e ceva ars acolo ..... poate rezistentele de pe intrare si conzii tot de acolo ...... eu zic sa iti ieie alte 2 kituri gata facute si functionale decat sa te chinui sa le faci pe astea e 200mii un kit mono cu tda7294 Link to comment
pyu Posted October 31, 2006 Author Share Posted October 31, 2006 cred ca mai e ceva ars acolo ..... poate rezistentele de pe intrare si conzii tot de acolo ...... eu zic sa iti ieie alte 2 kituri gata facute si functionale decat sa te chinui sa le faci pe astea e 200mii un kit mono cu tda7294 nu as mai da bani pe kituri, mai ales ca integratele le-am cumparat deja.... am sa incerc sa skimb condensatorul de la intrare si rezistenta... Link to comment
Dr4g0n Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 eu zic sa iti schimbi toate piesele de pe langa integrat :weedman: ca sa fii sigur nu sa te trezesti ca ai schimbat 2 si de fapt erau inca 2 si tot asa ..... piesele care sunt pe langa integrat nu cred ca te cost mai mult de 5RON :weedman: Link to comment
Guest TheOne Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 fac pariu ca integratul e dus :goodman: Link to comment
Dr4g0n Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 pyu ia posteaza schema ar fii o faza tare sa fie in stand-by sau pe mute si deaia sa nu se auda Link to comment
pyu Posted November 7, 2006 Author Share Posted November 7, 2006 pyu ia posteaza schema ar fii o faza tare sa fie in stand-by sau pe mute si deaia sa nu se auda nu are cum sa fie in stand-by... pentru ca a functionat, nu am modificat nimik in afara faptului ca am schimbat integratul... am sa incerc sa schimb rezistentele si condensatorii sa vad ce se intampla... Link to comment
Recommended Posts