Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificatoare


Guest ionut 09

Recommended Posts

  • Replies 14
  • Created
  • Last Reply

100W adunaţi de pe ambele canale la volum maxim şi cu radiatorul cît pachetul de ţigări? Mai mult de 50W nu poţi trage din trz ăia, dacă ar fi originali, dar cu alt cablaj, piese, traf, radiator... etc. La ce tensiuni se alimentează?Cine produce trz finali, că nu-i găsesc cu capsula aia, să nu fie BUxxx retipăriţi.

Link to comment

Dacă mai adunai ceva bani, cu 150...200 lei luai un amplif cu aceeaşi putere, de firmă. Nu ai spus cu cît se alimentează, puterea debitată e dependentă de asta. Să nu foloseşti decît difuri de 8 Ohmi, e fragil.

Link to comment

2x18Vca înseamnă redresat şi filtrat cam +/-25V. E mult mai mică puterea, cam 25W maxim. Ar fi în concordanţă cu trz şi radiatorul, puntea aia mică şi cond de numai 2200uF. Din poze, trafo pare să aibă cam 100VA.

Link to comment

Păi e corect, îm 4 Ohmi are probabil cei 35W pe canal din descriere şi vreo 25W cît am presupus în 8 Ohmi. Teoretic trebuia să scoată dublu pe 4 Ohmi (vreo 50W), dar e limitat de alimentare. O explicaţie simplă: asta nu înseamnă că se va auzi mai tare pe 4 Ohmi faţă de 8 Ohmi, se va auzi cam la fel, doar că vor ''suge'' mai mult curent difurile şi vor încinge mai tare finalul, fiind consumul dublu...............Nu cunosc firma. Poate alţi colegi de forum să fie mai informaţi.

Link to comment
Guest ionut 09

nu stiu ce sa zic eu cand am vorbit cu reprezentatul lor mi-a spus cu sa facut ogreseala gand a scris 2x35W daca e asa cum zici tu nu ma mai duc so scot.vezi daca ia sa cum am spus eu 18V.

post-84383-139829782799_thumb.jpg

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines