Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Difuzoare Blue Tech

Guest gboicu

Recommended Posts

Salut...Stie cineva un site unde se pot vedea parametrii difuzoarelor BlueTech inafara de Kon Electronic? Ce parere aveti despre aceasta marca? Parerea mea este ca sunt mai bune decat SAL sau Dibeisi. Asta zic fara sa ma bazez pe teste, asa ca astept pareri. Mersi :yawinkle:

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dj fratisu

1

• george81

1

• Dr4g0n

1

Top Posters In This Topic

daca ne-ai spune ce la ce model(e) vrei sa le stii parametrii poate i-am gasii :yawinkle: P.S> vezi ca firma kon are forum si acolo folosind functia search gasesti parametrii la cateva din difurile comercializate de ei ......

Guest razvan2005umbro

ca firma pot sa spun ca este una ... foarte buna [ma refer ca la ce preturi au difuzoarele se merita] asa daca ai vrea ceva profesional adica un sound mai special te sfatuiesc sa nu te bagi la aceea firma ;) [depinde ce dif vrei sa alegi si ce putere sa dai in el]

eu am testat un bluetech si un sal de aceeasi dimensiune si cred ca SAL-ul e mai bun.In schimb am o statie bluetech cu mixer de 2x100w si sunt tare multumit de ea.adica chiar scoate 100w.

Salut,Am si eu un dif de la Blue Tech model SA-1069. Dr4g0n ai ceva informatii despre el?S-a mai jucat cineva cu el? Cutie, dimensiuni? Pareri?Numai bine!George

eu m-am jucat cu un SA 1269 si se adude destul de bine dar incape si mai bineintr-co cutie de aprox 43-45l cu rezonator de diametru 8o mm si lungimea de 150 mm antifonat pe toti peretii cu vatelina, grosimea peretelui de 18mm (pal)