stmatei Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Am o intrebare pentru fanii marcii Technics (pe cale de disparitie, de altfel) : Ce unitate laser are modelul CD Player SL PG 5 ( aparut prin 2002) ? Link to comment
stmatei Posted April 2, 2014 Author Share Posted April 2, 2014 Nu stie chiar nimeni ? Link to comment
stmatei Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Am aflat : RAE 0155Z - Panasonic/Technics. Din pacate nu se mai gaseste in stare noua pe la noi. Link to comment
BUGHIU Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Ba da ,dar are un pret....: https://ishop.aswo.com/aswoShop/api/ShowArticleDetails?articleNo=5839659&deviceNo=null Link to comment
stmatei Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 exista sigur acolo? nu am chef sa-mi fac inca un cont pe un site doar ca sa vad daca au un produs... Link to comment
BUGHIU Posted June 2, 2014 Share Posted June 2, 2014 Da,spun ca au pe stoc 12 bucati la pretul de 229,08 lei bucata,complet, cu mecanism si motorase ,fara transport(28 lei)!!! 1 Link to comment
stmatei Posted June 2, 2014 Author Share Posted June 2, 2014 Multumesc, atat costa acum aparatul cu totul...e drept ca unitatea laser noua ii lungeste viata cu niste ani buni, mai ales ca este completa, se inlocuieste fara alte reglaje sau complicatii. Pentru pasionatii vintage se merita... Oricum, vad ca astia de la aswo nu lucreaza cu toata lumea... Link to comment
Eusebiu Angelescu Posted June 3, 2014 Share Posted June 3, 2014 ...cred ca mai am eu una noua...pret bun dar nu trimit prin posta. Link to comment
Recommended Posts