Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

nu mai stiu ce sa-i fac....

Guest valy6005

Recommended Posts

Guest valy6005

deci....am configuratia urmatoare:AMD sempron 2200+512 RAMmb Gigabyte kt400video Gigabyte fx5700hdd 80Gbproblema este urmatoarea:de cateva zile mi se tot blocheaza calcu asa din senin...cam in orice aplicatie...doar pentru cateva clipe (insa destul de enervante)...am zis ca o fi de la windows...asa ca am reinstalat windows-ul....nimic...De la placa video nu cred sa fie...am pus-o si la un coleg si la el merge struna...Am observat totusi o chestie...chipsetul frige de rupe...Poate fi asta sursa problemei? Procesorul nu se incalzeste ...sta sub 35*C...nici RAM-ul nu face probleme...deci eu zic ca e de la chipset...acum nu stiu...poate o fi si altcevaPlease help...totul mi se misca in reluare parca as avea un 286 :((PS: cand am scris mesajul...cursorul de la text ramanea in urma cu 2-3 cuvinte

• Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• hugo

1

• Blind

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Incearca sa instalezi windows-ul de pe alt cd (facut din alta sursa)Daca tot la fel se intampla...scoate un radiator mititel de pe o placa mai veche si pune-l pe chipset, vezi ce se intampla. Daca tot nu reusesti sa scapi...schimba placa de baza

Guest valy6005

AM REUSIT.....merge....se pare ca era de la windows....desi il instalasem de 2 ori... chiar nu stiu care sa fi fost cauza...instalez windows xp de 3 ani si tot nu am patit asa ceva....curios...Merci mult celor care si-au facut timp sa ma "asculte" si pe mine. :smt001