Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
marius-gala

alarma auto golf IV

Recommended Posts

salutere tuturor.Azi am fost rugat sa montez o alarma pilot (turcia sau china)pe golf4 si cum era vb de un coleg nu am refuzat cererea.Am inceput sa leg firele alarmei pana cand am ajuns la firul pt przenta usi inchise sau deschise,cauta si cauta iar la un moment dat constat ca becul de pe portiera nu se aprinde,verific intrerupatorul din broasca si nema,l-am desfacut cu mare greu si dumnealui prezinta uzura mare.Acum intrebarile mele sunt urmatoarele: 1:de regula unde se leaga firul +/- prezenta usi inchise sau deschise la golf4 din 2001 pt ca pe mine ma taie mintea sa-l leg la plafoniera iar intrebare 2:firele pt incuiat/descuiat portiere unde se leaga pt ca eu l-am legat la modulul din portiera care este pe acelasi corp cu motorul pt geam,acolo am gasit 2 fire (portocaliu,maro si ceva dungi parca)ce primesc comanda - pt inchidere centralizata.Daca stie cineva rog sa ma indrume pt ca nu am incheiat lucrarea :jytuiyu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Din cate stiu eu, intreruptorul din portiera, inchide si deschide masa, adica sasiul. Firul cald, adica plusul duce la acel bec despre care vorbeai. Nu poate fi invers deoarece in cazul cand izolatia firului cald sar deteriora, atunci se face un scurt de toata frumusetea. In acest caz te mai poate salva siguranta de pe circuitul de care vrei sa te legi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Multam tare mult,azi am reușit sa repar becul cu pricina,toate sunt ok numai ca trebuie sa fac ceva setări pe ea din niște jumperi dar treb sa fac rost de manualul pt setări și Opțiuni pt ca proprietarul nu a primit hârtiile cu pricina,sunt lipsa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.