Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schneider SVTV1451


Recommended Posts

Este vorba de un tv cu video Schneider SVTV1451. A fost mutat cam negliject, si dupa mutare l-am alimentat si surpriza...nu mai merge.Simptome : sursa facea tziu tziu si ledul palpaia.Am refacut lipiturile pe sursa, schimbat conzi, apoi a pornit. Dupa ce l-am asamblat, cand sa-l pornesc, video-ul porneste si se opreste la infinit timp in care ledul se aprinde si se stinge.Ce sa fie? Am refacut toate absolut toate lipiturile de pe sursa.Are careva un manual de service pentru ciudatenia asta?

Link to comment
  • Replies 13
  • Created
  • Last Reply

Ce tv de 3 parale :ras: Primul tv care chiar imi da bataie de cap la scoaterea sasiului afara......Un lucru de calitate din acest aparat este tubul.......dupa ani de folosinta, se vede foarte puternic si super luminos. Tub Orion fabricat in Thailanda.De fapt, tot tv-ul este Orion inauntru. Doar ca poarta denumiri diferite...Schneider, Grundig, Allview, etcDe remarcat este ca sursa este construita independent pe o placa separata de sasiu.In zona tunerului au aruncat o gramada de fire aiurea :bataie Conzii sunt rubycon.Video playerul nu stiu de cine e produs, dar e prost.Am lucrat la tuner refacand lipituri, insa fara succes. Daca nu-l rezolv curand, il fac monitor pe Dolce :jytuiyuP.S. "Baietii astia" de la Orion sunt japonezi ? :nas:

Link to comment

Am mai observat ca, din cand in cand, mai bate un pic spre verde imaginea, nu mult, dar sesizabil si isi revine, si iar face la fel, si tot asa.....e chestie de secunde (si scrisul alb parca se inverzeste putin), si ma gandesc........tuburile Orion sunt proaste de fel?Poate imi raspunde si mie cineva. Mersi anticipat.

Link to comment

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines