Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Marian

Kituri Regulatoare in comutatie&Amplificatoare audio

Recommended Posts

NOU:

Kituri regulator serie DC-DC in comutatie!
-Tensiune ajustabila 1,3 - 30Vcc;
-Curent ajustabil 0,1 - 3,5A;
-Alimentarea se face la o tensiune intre minim 30 si maxim 35Vcc.

Regulatorul este proiectat de mine in colaborare cu @Smilex si beneficiaza din plin de avantajul surselor in comutatie ( randament bun, si implicit disipatie mica ) fapt care permite un volum foarte redus, mai ales al radiatoarelor, acesta a fost principalul motiv al dezvoltarii sale. Folosirea unui filtru LC suplimentar pe iesire cumulat cu decuplarile de rigoare face ca zgomotul de inalta frecventa sa fie sever atenuat astfel incat iesirea sa fie cat mai curata.

Kitulrile se livreaza cu instructiuni de conectare si utilizare.
Pretul este de 50 lei plus transportul prin Posta Romana ( aproximativ 10 lei ).

Poza:
KIT.jpg

Intrebari si oferte pe privat va rog.

 

Scos din oferta!

Edited by marian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se adauga 2 kituri amplificator audio cu finali mosfet IRFP240/9240, realizate undeva prin 2008, faceau parte dintr-un amplificator care s-a dezmembrat pentru un upgrade, acum nu le mai folosesc asa ca le pun la vanzare poate cuiva ii sunt necesare.

 

Alimentarile recomandate sunt intre +/-40 si +/-45Vcc pentru sarcini de 4 Ohm unde puterea maxima ar fi undeva pe la 150W, iar pentru sarcini de 8 Ohm se poate merge pana la maxim +/-55V, puterea si in acest caz tot undeva spre 150W tinde. Kiturile vin cu instructiuni de reglaj, conectare si utilizare si orice asistenta ulterioara necesara aici pe forum pe privat.

 

Pretul este de 60 lei pentru ambele, la care se adauga 10 lei pentru transportul cu Posta Romana, plata facandu-se in sistem ramburs.

 

Poze:

WP_20140405_002.jpg

WP_20140405_003.jpg

Edited by marian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Primul kit de regulator DC-DC in comutatie tocmai ce a plecat catre Domnul @rosmarin. :101

Share this post


Link to post
Share on other sites

Confirm primirea kitului Regulator serie DC-DC in comutatie. Kitul a fost impachetat atent, acordandu-se atentie la impachetare prevenirii deteriorarii pe timpul transportului cu instructiuni de folosire,descriere ,in stare de functionare.Ma bucur de acest produs fiind rodul muncii a doi tehnicieni de exceptie in persoana dl. MARIAN si a dl.SMILEX care ne lipseste prin "absenta" dansuluii a comentariilor,ideilor novatoare in domeniul surselor de tensiune. Va adresez FELICITARI.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma bucur ca a ajuns cu bine la Dvs si ca sunteti multumit de rezultat, un client multumit este cea mai buna rasplata. Va multumesc si eu pentru aprecieri atat in numele meu cat si in numele lui Smilex. Alte astfel de kituri isi asteapta beneficiarii, pret 45 de lei plus 10 lei posta, kiturile vin cu instructiuni detaliate de folosire si asigur orice asistenta necesara ulterior aici pe forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actualizare:

Amplificator subwoofer auto-Amplificator auto pentru subwoofer realizare proprie, SMPS cu iesiri simetrice +/-35Vcc la cca 4A, protejat la scurt, si cu limitare de tip SCC, o configuratie foarte utila in cazul alimentarii de amplificatoare audio unde pot fi varfuri mari de curent si limitarea este preferabil sa reduca tensiunea si nu sa blocheze sursa complet. Amplificarea semnalului se face cu un kit cu TDA7294, sarcinile recomandate sunt 4 sau 8 Ohm, puterea pentru 4 ohm este undeva pe la 80W, iar la 8 ohm cam jumatate, adica 40W.Pret nou: 100 lei la care se adauga costurile de transport ( aproximativ 13-15 lei ).Kituri amplificator audio mosfet-2 kituri de amplificator mosfet, cu finali IRFP240/9240.Pret nou 50 lei amandoua la care se adauga 10 lei pentru transport.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actualizare:

-Amplificatorul auto tocmai ce a plecat catre Dl emil58. Daca mai sunt doritori pot realiza altul la cerere la puterea specificata.-Kituri amplificator audio mosfet sunt rezervate pentru silcos. Pentru cei interesati pot realiza la cerere diverse kituri de amplificator audio, fie cu bipolari fie cu mosfet.-Kituri regulator serie DC-DC in comutatie in continuare disponibile.Detalii si oferte pe privat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actualizare:

Un kit regulator serie DC-DC in comutatie a plecat spre Dl costel1952.Principalul beneficiu al regulatoarelor in comutatie este randamentul mult mai bun si deci disipatie mica pe elementele de putere. O scurta comparatie cu un regulator serie liniar edificatoare zic eu, la cele liniare randamentul este destul de slab chiar si la tensiune de iesire maxima, si de-a dreptul minuscul la tensiuni mici de iesire, unde spre exemplu la un regulator alimentat cu 35Vcc, la iesire de 3V cu 3A sarcina primeste 9W, si consuma pentru asta 35V*3A, adica 105W, deci un randament de 8,5%. Acest regulator in comutatie beneficiaza de randament foarte bun indiferent de combinatia V*A de la iesire, adica pe intreaga plaja de lucru, asta faciliteaza folosirea de radiatoare mult mai mici asa cum se poate observa in poza kitului.Ca de obicei ofertele se fac pe privat, pretul 45 lei plus 10 lei posta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kituri regulator serie DC-DC in comutatie, 1,3-30Vcc @ 0,1-3,5A

Pret 45 de lei plus 10 lei posta:

KIT.jpg

 

 

Edited by marian

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actualizare:

-Kiturile de amplificator audio mosfet au plecat azi spre @Silkos.

 

-Kiturile regulator serie DC-DC in comutatie raman in continuare valabile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Actualizare:

2 kituri regulator serie DC-DC in comutatie au plecat catre @lucione_cip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kit-ul regulator se poate realiza si cu protectie la scurtcircuit?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Insasi limitarea ajustabila a curentului in gama deja specificata, asigura automat si protectia la scurtcircuit, sursa devine un generator de curent constant dupa depasirea pragului, fie ca este vorba desprew suprasarcina fie ca este vorba de scurtcircuit pe iesire, setand o anumita limita din potentiometru se asigura faptul ca prin elementele de forta nu poate trece decat un anumit curent maxim, deci evident ca sursa este protejata la scurtcircuit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.