Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
cristian_98

Ruleaza greu!!!

Recommended Posts

Buna ziua...Am un dekstop Dell optiplex 745...Procesor dual core 3,06 Ghz3gb ram ddr2dvd rwHdd samsung 250gb sata 2placa video nvidia Gt 210.Windows 7 Ultimate x86. Calculatorul are hard-discul aproape gol, pe C sunt instalate doar programele strict necesare. Problema suna astfel...ruleaza greu, internetul se incarca greu....Mi se pare mult mai rapid un singlecore de 2,8, cu 1 gb ram si acelasi windows.....De ce ruleaza asa de greu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

un virusel ... piese incinse (cpu , placa video hdd ) ... netu si mie imi merge din 2 in 2 da trag astia fibre prin tot cartierul de 4 zile ... e curat in interior?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Nu stiu daca te ajuta, dar pot sa i-ti spun ce i-am facut la vechitura mea.L-am desfacut bucati si am schimbat ABSOLUT toti electroliticii din sursa si de pe placa de baza, cat si vaselina de la procesor;am zis sa vedem ce iasa.Cat de buni or fi electroliticii de cumparat iarasi nu stiu, dar cert e ca deocamdata merge brici :da .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Praf in interior nu mai are deloc, pasta la procesor e schimbata...

Share this post


Link to post
Share on other sites

prea putin ram?!!HDD de vina?sau electrolitici? (nu par umflati)?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

Pai am o vechitura de vechitura( proc.1,8ghz,ddr1 512mb,hdd250gb,video 64mb)mai la urma acum cateva zile ma trezeam ca scriu in gol si dadea afara wireles-ul,adica il deconecta pe langa alte multe nebunii care le facea.De fiecare data cand il foloseam functiona altfel,nu te plictiseai cu el :ras: M-am gandit ca ar fi posibil sa fie ceva din alimentare pentru ca daca mai scoteam din sloturi cate o placa incepea sa se mai invioreze cat de cat.Asa ca i-am tras o"cura" de electrolitici si vad ca merge brici;vizual electroliticii se prezentau ca noi...dar pe dinauntru cine stie :da

Share this post


Link to post
Share on other sites

hard disk-ul e bun ? sa nu fie de la placa video care poate se incalzeste prea tare, incearca cu placa onboard si vezi cum merge

Share this post


Link to post
Share on other sites

exact la fel face cu si fara video dedicat.....hdd-ul intradevar sta cam pe la 45-46grade....Pe orice dau click sta se mai gandeste 3-4 secunde si apoi acceseaza....Dar altceva, ce poate sa fie?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posibil sa fie cabluri sata de proasta calitate , am patit eu cu hdd meu .Daca ii puneam un hdd bun incarca mai repede windows , si pornea mai repede programul .

Share this post


Link to post
Share on other sites

sunt cabluri sata rosii, de care am auzit ca sunt cat de cat bune...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.