gigiones Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Functioneaza ok pe LW, MW, insa are probleme pe FM :- lipsa receptie stereo, are doar mono, si nu se acordeaza pe cautare automata-apare semnalul stereo la suntarea rezistentei R428, in acelasi moment se poate face si cautarea si acordarea pe automat...insa nu mai functineaza muting (am schimbat rez si ceva conzi pe langa decodorul stereo, insa fara rezultat)- Nu am aparatura necesara pentru alte teste !!!, daca cineva in apropiere de mine (Pta Muncii, Iancului) se baga la o depanare in conditii onorabile, sunt dispus la deplasare cu el in sacosaAlte oferte pe mp, nu aici...daca ma decid sa-l vand v-a aparea la rubrica respectiva...deocamdat a vreau sa-l repar, si sa-l folosesc ! foto este reala ! schema nu incape aici, se gaseste fara probleme pe net Link to comment
gigiones Posted March 19, 2014 Author Share Posted March 19, 2014 chiar nu mai sunt tuneristi ? -spargem bariera renuntand la distanta si trimit sau deplasez in orice zona...inclusiv UE -daca cineva doreste sa arunce un ochi in prealabil si sa emita o ipoteza de lucru, pot trimite si schema lui ! Link to comment
gigiones Posted March 25, 2014 Author Share Posted March 25, 2014 vvvvvvaaaaaalllllabbbbbbiiiiiiiillllllllllll Link to comment
gigiones Posted March 26, 2014 Author Share Posted March 26, 2014 am ridicat aici schema !...poate aruncati un ochi pe ea si imi dati o idee !? http://www.postaonline.ro/wgalxdg8y6lc/ ... l.rar.html Link to comment
gigiones Posted April 12, 2014 Author Share Posted April 12, 2014 multumesc dl viktor pentru sprijinul acordat sub forma de indrumare...problema rezolvata, subiect inchis !...parca se putea inchide si de autor, dau nu mai gasesc butoanele !!! cred ca vasile le-a furat Link to comment
Guest vyk2 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 multumesc dl viktor pentru sprijinul acordat sub forma de indrumare...problema rezolvata, subiect inchis !...parca se putea inchide si de autor, dau nu mai gasesc butoanele !!! cred ca vasile le-a furat Cu multa placere d-le.Totusi ce repede ati rezolvat!Sanatate. Link to comment
gigiones Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 multumesc, este intradevar meserias...l-am dus vineri d.a. si luat sambata d.a....ne despart cateva statii de autobuz.Avea ceva in lucru si mai de departe ! Link to comment
Recommended Posts