mariantoader82 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Sasiu TV2KR , procesor TDA 9351PS/N2/3I ,va rog frumos un dump ,televizorul l-am gasit cu luminozitate, contrast ,culoare la minim ,nu mai avea nici un program memorat si nu mai intra in MENU de programare.Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo 17 Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 ajunge un topic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariantoader82 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Va rog sa ma scuzati am vazut ca am deschis doua topicuri rog moderator sa stearga unul .....din cauza net-ului....!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmar Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Sasiu TV2KR , procesor TDA 9351PS/N2/3I...... siii ? ...sa terminat "cerneala"!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariantoader82 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Am sters memoria lui ,acum pot sa intru in Menu am gasit toate programele dupa cablu cu imagine si sunet normale dar dupa ce opresc televizorul programele nu ramin memorate.Procesor TDA 9351PS/N2/3I 07 CD5660 VC60H1 FM-1p asa scrie pe procesor .Si cu cautare manuala sau automata ,chiar daca nu-l opresc tot nu memoreza programul ,cu toate ca -i dau STORE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmar Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Ceva nu e in regula...sigur nu mai scrie ceva dupa TDA 9351PS/N2/3I.....?? Si cu cautare manuala sau automata ,chiar daca nu-l opresc tot nu memoreza programul ,cu toate ca -i dau STORE.probabil aveti memoria defecta.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariantoader82 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Exact cum am scris mai sus asa scrie si mai jos ,scuze de calitatea imagini... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palcu ion Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 incearca acest dump,totusi are terminatia 1320,tu n-ai spus nimic de astauite si unul dedicat tv2kr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmar Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 dumpul 2kr.rar are stearsa extensia....e cumva bin sau e2p? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariantoader82 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Domnule Elmar ati avut dreptate ,am pus alta memorie goala acum memoreaza programele dar are dimensiunea pe verticala un pic ingustata stiti cum se intra in SM?Multumesc frumos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elmar Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 pe placa pe langa procesor este un conector asemanator cu cel care se conecteaza difuzorul (acum n u stiu daca e la fel si la dvs?) ...se face scurt intre cei doi pini si tv-ul intra in service...memorarea setarilor cu tasta av.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
palcu ion Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 dumpul 2kr.rar are stearsa extensia....e cumva bin sau e2p?este bin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariantoader82 Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Multumesc mult pentru dump ,si domnului Elmar pentru sfaturi am rezolvat si dimensiunea verticala cu SM. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts