chetantudor Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Am vazut in niste poze vechi de la o nunta aceste boxe http://www.senia.ro/rs1210-boxa-pasiva-roll-10399-3 . Ce parere aveti despre ele? Multumesc. Link to comment
djdansmart Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 De obicei boxele @roll suna destul de bine..sunt echipate cu difuzoare eminence! Link to comment
chetantudor Posted March 29, 2014 Author Share Posted March 29, 2014 Am reusit cumva sa ascult o pereche din aceea si pot spune ca sunau destul de bine, mi-a placut foarte mult cutia, lemn, mochetata foarte frumos, manere metalice foarte zdravene, filtru zdravan, buretesi sunau si foarte echilibrat. Cu toate astea nu vad pe nimeni sa foloseasca boxe &ROLL si cum spuneati si dumneavoastra, sunt Eminence difuzoarele nu orice firma, din cate stiu ei Eminence este firma care se respecta Link to comment
MrPerform Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Am reusit cumva sa ascult o pereche din aceea si pot spune ca sunau destul de bine, mi-a placut foarte mult cutia, lemn, mochetata foarte frumos, manere metalice foarte zdravene, filtru zdravan, buretesi sunau si foarte echilibrat. Cu toate astea nu vad pe nimeni sa foloseasca boxe &ROLL si cum spuneati si dumneavoastra, sunt Eminence difuzoarele nu orice firma, din cate stiu ei Eminence este firma care se respecta Aceste boxe suna chiar bine...daca vrei sa faci o comparatie cu orice ai vrea tu sa le compari din gama EV, JBL, Dynacord sau orice alt producator si daca esti din bucuresti poti merge la showroomul site-ului prezentat de tine si ai sa poti compara cum vrei cu ce vrei si in orice fel de conditii vrei. Eu iti recomand sa asculti o boxa TurboSound M15 si sa compari cu aia deoarce aceasta are un pret de doar 2200 ron si nu am gasit alta pana in 2500 ron cu care sa o poti compara la calitate. Link to comment
chetantudor Posted April 29, 2014 Author Share Posted April 29, 2014 Multumesc pentru informatii. Link to comment
Recommended Posts