florinmar Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Buna ziua am un radio gloria 3 si are lipsa bobinele FI-MF-II bobina este scoasa de cineva din aparat si nu functioneaza deloc am inteles dela un coleg sa sar putea monta un filtru metaloceramic in loc sau daca aveti o bobina as dori so achizitionez daca se poate face modificarea asta as dori schema de adaptare si ce fel de filtru pot monta in loc multumesc Link to comment
ala micu Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 viewtopic.php?f=59&t=164809Salut,daca Fi-ul tau seamana cu cel din poza asta ti-l dau gratis dar s-a vina prin posta intai.Sau mai am prin casa o placa asemanatoare cu codul 20076700,vezi care din ele te ajuta. Link to comment
florinmar Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=164809Salut,daca Fi-ul tau seamana cu cel din poza asta ti-l dau gratis dar s-a vina prin posta intai.Sau mai am prin casa o placa asemanatoare cu codul 20076700,vezi care din ele te ajuta.da asta e piesa dar eu nu sunt acum in bucuresti acolo am si eu cateva eu sunt in oradea datele bobinele FI-MF-IIeste L304/L305c311 100pf/c312 300pfpartea de AF/MF/ si bloc FM este functionala dar nu intra in nicio gama finca e lipsa aceasta bobina seria placi este cea mentionata de tine multumesc Link to comment
ala micu Posted March 17, 2014 Share Posted March 17, 2014 Ok,trimite-mi pe pm o modalitate de contact.Eu stau langa pasajul Piata Muncii,cand vii in Bucuresti ne putem intalnii seara cand plec la munca.ps,acum inteleg .atunci trimite-mi adresa din oradea si cand m-a duc s-a ridic coletul meu pun placa la posta Link to comment
Guest Dumitru Horopciuc Posted June 10, 2016 Share Posted June 10, 2016 CAUT SCHEMA RADIO CARMEN 4 SI DATE BOBINE +TR Link to comment
SOLDAN CONSTANTIN Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Buna ziua, aveti MP. cu stima Soldan. Link to comment
Recommended Posts