Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Gloria 3

florinmar

Recommended Posts

Buna ziua am un radio gloria 3 si are lipsa bobinele FI-MF-II bobina este scoasa de cineva din aparat si nu functioneaza deloc am inteles dela un coleg sa sar putea monta un filtru metaloceramic in loc sau daca aveti o bobina as dori so achizitionez daca se poate face modificarea asta as dori schema de adaptare si ce fel de filtru pot monta in loc multumesc

• Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• ala micu

2

• florinmar

2

• SOLDAN CONSTANTIN

1

http://www.elforum.info/viewtopic.php?f=59&t=164809Salut,daca Fi-ul tau seamana cu cel din poza asta ti-l dau gratis dar s-a vina prin posta intai.Sau mai am prin casa o placa asemanatoare cu codul 20076700,vezi care din ele te ajuta.

da asta e piesa dar eu nu sunt acum in bucuresti acolo am si eu cateva eu sunt in oradea datele bobinele FI-MF-IIeste L304/L305c311 100pf/c312 300pfpartea de AF/MF/ si bloc FM este functionala dar nu intra in nicio gama finca e lipsa aceasta bobina seria placi este cea mentionata de tine multumesc

Ok,trimite-mi pe pm o modalitate de contact.Eu stau langa pasajul Piata Muncii,cand vii in Bucuresti ne putem intalnii seara cand plec la munca.ps,acum inteleg .atunci trimite-mi adresa din oradea si cand m-a duc s-a ridic coletul meu pun placa la posta

• 2 years later...