Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Decodor HBO

Guest catalin_25

Recommended Posts

Guest catalin_25

Salut la toata lumea. As avea si eu o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva cu o schema pentru un decodor HBO si daca se poate si cu o poza reala al unuia ptr a sti exact cum vin puse piesele. Daca sar putea si o lista cu piesele care trebuiesc ar fi ideal.Ps: stie cineva ceva..daca ma poate (prinde) cineva k folosesc decodor HBO? Multumesc anticipat.

• Replies 14
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest catalin_25

Nu cred ca mai merge cu astea acuma..!.

mi sar parea ciudat sa nu mai mearga...ptr ca vad ca folosesc acelasi sistem ..doar daca au schimbat frecventa...dar asta nu inseamna k nu se mai poate decoda...Parerea mea..

acel decodor HBO era pe vremea cind in transmisia analogica de cablu era in grila HBO , acum nu mai este in transmisie analogica doar digitala si ca sa receptionezi iti trebuie un receptor de cablu dvb-c cu abonament

Guest catalin_25

acel decodor HBO era pe vremea cind in transmisia analogica de cablu era in grila HBO , acum nu mai este in transmisie analogica doar digitala si ca sa receptionezi iti trebuie un receptor de cablu dvb-c cu abonament

Ok fa-ma sa inteleg o chestie...cablu de la upc imi vine dintr-un spliter de pe casa scarii.care imparte semnalu mie si la 2 vecini...un vecin are HBO,eu de ce nu as putea avea? doar semnalul e acelasi..

multi au antene de satelit care receptioneaza acelasi satelit dar nu pot "prinde" decat canalele la care au abonament si numai daca sunt la zi cu plata...deci ei(tv digital) cum pot sa faca acest lucru??doar prind acelasi semnal ! nu? ....aici intervine codarea digitala! care face imposibila receptionarea programelor fara o cartela care e activata de cei care sunt in drept sa o faca....si cu aparate care pot sa decodeze acel semnal...(nu va ganditi la un "aparat" simplu ...ci la unul foarte complicat!!!) :da aceeasi treba e si cu semnalul HBO care poate ajunge si la dvs prin cablu ...dar nu poate fi decodat decat cu aparate speciale DVB-C + cartela activata si imperechiata cu receptorul (DVB-C) !

Guest catalin_25

multi au antene de satelit care receptioneaza acelasi satelit dar nu pot "prinde" decat canalele la care au abonament si numai daca sunt la zi cu plata...deci ei(tv digital) cum pot sa faca acest lucru??doar prind acelasi semnal ! nu? ....aici intervine codarea digitala! care face imposibila receptionarea programelor fara o cartela care e activata de cei care sunt in drept sa o faca....si cu aparate care pot sa decodeze acel semnal...(nu va ganditi la un "aparat" simplu ...ci la unul foarte complicat!!!) :da aceeasi treba e si cu semnalul HBO care poate ajunge si la dvs prin cablu ...dar nu poate fi decodat decat cu aparate speciale DVB-C + cartela activata si imperechiata cu receptorul (DVB-C) !

e diferenta mare intre cablul gen UPC si cel prin satelit..deci ai dreptate la cel prin satelit tine totul de cartela.dar la UPC ca sa ai HBO nu trebuie sa ai ineaparat reciver + cartela.cel putin nu e vb in cazul meu..

Exista un programior numit sopcast.....Il scoti de pe net , il instalezi , si apoi intri pe nenea GOAGLE si scoti programul cu numele MyWEBTv....pe care de asemenea il instalezi in calc....GATA....De acuma ai HBO si inca o gramada de programe live gratis.....De ce sa te mai complici cu decodoare care datorita sistemului de codare oricumn nu iti vor functiona ....Bafta....

O fi fost bun acel programel MyWebTv, candva...Acum, sau majoritatea programelor sunt offline, sau ...Si initiatorul topicului cred ca doreste sa se uite la tv, nu la PC.Pana va raspunde, excludem varianta cu instalare programe soft pe PC si conectarea acestuia la tv.Oricum, domnul Vasile cred ca va inchide acest topic, dumnealui nu accepta pirateria.

Si daca nu are un tv care poate fi conectat la PC?Poate e model mai vechi, sa presupunem ca nu are intrari AV, sau are doar Euroscart ori RCA...Si astea implica conectarile de rigoare.Sau daca PC nu are placa video cu iesire pentru tv?

Nu are nu se uita,Transmisiile sunt acum digitale iar cartela este imperecheata cu decodorul sau camul in sistemul de criptare nagra 3 rom 190 sau cateva mai vechi (dar cateva receptoare) in rom 173.Mai sunt si transmisii in analog dar nu se mai transmite hbo.Iar legat de dream 500c merge doar pe digi , upc nu am vazut share prin retea.Ps. Aici vorbim doar de cablu nu si de satelit unde sta altfel traba.