kidomorphine Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 buna seara...imi puteti spune care ar fi cauza problemei din imaginea atasata??...mentionez ca laptopul e nou si face asa de la inceput....am schimbat vreo 3 windowsuri....driverele sunt luate de pe siteul producatorului...nu stiu ce sa i mai fac.multumesc anticipat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3_uN1Qu3 Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Eu unul nu vad nimic in neregula in partea dreapta, inclin sa cred ca problema este din display. Fa-i o poza cu camera foto sa ne lamurim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidomorphine Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 in prima poza se vede cum imi ramane blocat refresh ul...sau chiar copy/paste....orice comanda de pe click dreapta,,, iar in a 2 a ramane blocata pagina sus in stanga dar se poate vedea ca am dat click dreapta ca si cum ar fi afisata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Th3_uN1Qu3 Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Acum inteleg. E chestie de soft, nu e de la monitor. Doar ca in print screen nu-ti aparuse nimic in partea dreapta. Ai ultimele drivere? Mai ales la video si wireless, astea au tendinta de a face urat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidomorphine Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 da, am ultimele drivere de pe siteul producatorului...am instalat 3 versiuni de windows si tot la fel face.....acum am sa incerc cu windows 8 ca am cd ul cu drivere pentru windows 8oare nu ar putea fi si placa video busita?multumesc pentru raspuns Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dell vostro Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Ruleaza un Live CD-Linux,vezi cum se comporta : http://www.ubuntu.com/download/desktop Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kidomorphine Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 gata s-a rezolvat cu instalarea versiunii 8 de windows.multumesc pentru raspunsuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts