nicuschiopu Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 sasiu 11ak30-2 nu se opreste pe post la cautare manuala si nici la cautare automata am miscat de bobina de caf si nimic el cauta in continuare (am pus si o memorie goala la fel )daca ma puteti ajuta cu ceva solutii va multumesc. Link to comment
dan cod Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Eu zic ca tot din CAF este dar e sensibil de reglat uneori trebuie schimbata bobina. Link to comment
nicuschiopu Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 am schimbato si la fel cauta in continu parca nu ar sesiza acea bobina daca misc de miez nu stiu ce mai poate fi de nu se opreste pe post. Link to comment
Toni Marginean Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 La cautare manuala se pot memora posturile? Link to comment
nicuschiopu Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 nu memoreaza nici pe cautare manuala si nici pe cautare automata. Link to comment
nicuschiopu Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 la cautare ajunge si pana la 25v am masurat direct pe selector e bine sau trebuie sa fie 33v in continu nu numai la cautare. Link to comment
dan cod Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Masoara pe stabilizatorul de 33V sa vezi cum sta tensiunea.Mie 25V mi se pate putin dar mai stii? Link to comment
iod2 Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 schimba stabul si rezistenta din "fata" lui. Link to comment
nicuschiopu Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 care stabilizator si rezistenta ca nu stiu la care va referiti ? Link to comment
Meta-fizica Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 D106.+B , ce valoare are ? Link to comment
iod2 Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 ia schema de pe net si vezi ce si unde.d 106 e stabul de 33v. tia mai spus un coleg un pic mai sus.spor. Link to comment
iuliantv Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 r821 10k pleaca din b+ 114v,si pe aceasi bara cu rezistenta de 10k trebuie sa fie si dioda zener de 33v montata si cu anodul la masa,acolo trebuie sa ave-ti exact 33v nu 24v,oricum va recomand si urmatoarea metoda,umblati fin in bobina caf si dati si cautare cu acord fin pana gasiti un post care sa se vada clar deci piscati putin bobina face-ti putin acord fin pana ce prindeti un pust sa se vada ok fara interferente,dupa care intrati in menu service cu tastele de pe telecomanda in ordinea urmatoare MENU4725,dupa care va duceti in menu service la optiunea if1 si apasati tasta albastra a telecomenzii,aceasta va face un reglaj automat ,iesiti din service cu tasta tv sau opriti pur si simplu tv ul,dupa care reintrati in menu si incercati o cautare manuala ,daca totul e ok si tv ul se opreste la cautare ave-ti noroc,daca nu cred ca trebuie schimbata bobina caf ,ori jungla,ori tuner,dar toate acestea daca ave-ti tensiuni ok,success Link to comment
BUGHIU Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 am schimbato si la fel cauta in continu parca nu ar sesiza acea bobina daca misc de miez nu stiu ce mai poate fi de nu se opreste pe post.Pai e ...simplu;lipsa tensiune ''ident'' pentru procesor,el nu ''vede'' postul si cauta de ...nebun,varianta digitala!!!! Incercati varianta ''analogica'' !!! Luati un potentiometru de 100k ,treceti varicapul(33v) prin el ,un pin la masa si ...cautati asa un post tv!!! Sigur se v-a ...opri...!!!De SCL si SDA pe pinii(4,5) selectorului....nu ati spus nimic.... Link to comment
Recommended Posts