Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recommended Posts

  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

asa e cea impuscata e stabilizatorul si am spus ca e la fel cu cel bun de pe placa a17. tranzistorul e impuscat si el are pe mijloc o umflatura dar se mai vede scrisul pe el 058E sa fie altceva in loc de 8 nu sunt sigur ... am urmarit pinii tranzistorul asta e q4 058E , are un pin la plus pe alimentare mai merge la un cond de 100 micro si la o mufa de date este emitorul dupa numerotarea smd . ala de sus singur colectorul zic eu merge la un cond de 100micro si la un pin la u8 care era carbonizat din catalog e pinul vcont a17 cred . si pinul baza al tranzistorului merge la o rezist de 4,7kohmi si colectorul la un q5 k1n v7.

Link to comment

nu mai am asa ceva pe placa. vad ca numai la acest tranzistor q4 sunt numerotati pe placa pinii cu 1 , 2 si 3.(1-baza.2=emitor 3 =colector daca ar fi tranzistor) la ceilalti tranzistori nu este nimik scris la pini. sa fie o dioda? pinul 1 duce la o rezist si in colectorul lui q5 k1n v7.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines