bloody_v Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 are cineva o schema pentru amplificatorul HH VX-300?Am o dioda zener rupta pe partea de intrare si nu stiu ce indicativ are pentru ca nu scrie nimic pe ea.multumesc. Link to comment
Meta-fizica Posted March 9, 2014 Share Posted March 9, 2014 Vezi daca ajuta cu ceva : http://elektrotanya.com/h.h._electronic ... nload.html Link to comment
bloody_v Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 multumesc, asta am gasit si eu, din pacate nu este aceeasi schema.la mine sunt doua diode zener legate in paralel, una din ele am gasit-o cu un piciorus rupt de la baza,cealalta e intreaga dar nu scrie nimic pe niciuna din ele. Link to comment
bloody_v Posted March 11, 2014 Author Share Posted March 11, 2014 Am reusit sa rezolv problema intr-un final, l-am pus la punct, se aude foarte bine.am reglat offetul si bias-ul insa unul din canale tot se incinge ceva mai puternic decat celalalt si nu mi dau seama de ce . Link to comment
zal Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Dacă se încinge în gol e o problemă de curent prea mare, dacă se încinge în sarcină e o problemă cu calitatea trz finali. Mai poate fi şi o oscilaţie parazită, determinată chiar de trz finali noi, cu bandă mai mare ca a celor originali. Asta binenţeles dacă au fost înlocuiţi pe acel canal. Link to comment
bloody_v Posted March 16, 2014 Author Share Posted March 16, 2014 Se pare ca s-au dezechilibrat si s-au ars finalii pana la urma.Ce finali mosfet imi puteti recomanda in locul SK1058/SJ62? Link to comment
Recommended Posts