Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de banda larga (FIF UIF)


Recommended Posts

Sunt interesat de o schema pentru un amplificator de semnal TV ,mai precis pentru cablu TV. Am schimbat furnizorul de programe TV (am trecut de la satelit la cabluanalog ) si nu sunt multumit de calitatea semnalului. Eram constient ca vor fi diferente mari la capitolul calitate dar , ma disperase cei de la Digi cu antena parabolica...de fiecare data cand se zburlea putin vremea, trebuia sa fiu pe langa antena... Daca este cineva care a facut un asemenea amplificator ,as fi recunoscator daca ar posta schema si bineinteles , ceva sfaturi...Multumesc anticipat ,cu stima Romica. P.S. Stiu ca sunt gata facute dar vreau sa`mi fac eu...(am componente si nici nu ma dau banii afara din casa :jytuiyu ) Sper sa fi postat unde trebuie...daca nu ,rog moderatorii sa mute subiectul unde trebuie !

Link to comment
  • Replies 3
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

chiar dacal faci tu amplificatoru niciodata no sa functioneze ca cel facut din fabrica :da

Ai dreptate.... credeam totusi ca ai v`o schema ceva si ma straduiam si eu.... :da Apropos ,la fabrica am auzit ca sunt niste martieni care le fac ,asa`i ?
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines