gaby Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Am o placa cu un amplificator de antena si nu stiu daca alimentarea este cu plusul sau minusul la masa. Link to comment
ste7 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Am o placa cu un amplificator de antena si nu stiu daca alimentarea este cu plusul sau minusul la masa. Nu ai alimentatorul original pentru acel amplificator? .Plusul+ este pe miez la cablul coaxial deci pe surub iar pe colier - minus. Stiu ca acele amplificatoare au un alimentator special iar semnalul si alimentarea sunt decuplate capacitiv ''daca intelegi '' Link to comment
BUGHIU Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Am o placa cu un amplificator de antena si nu stiu daca alimentarea este cu plusul sau minusul la masa. Este cu minusul la masa!! Link to comment
gaby Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Multumesc frumos, banuiam eu ca turcul este pe "invers". Link to comment
BUGHIU Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Multumesc frumos, banuiam eu ca turcul este pe "invers".Ba cred ca e ...''normal''...!!! Majoritatea sant cu minusul la masa.... Link to comment
gaby Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Echipamentele de radiofrecventa se fac cu plusul la masa, inclusiv amplificatoarele de antena. Iti las tie placerea de a descoperi de ce. Link to comment
vasi47 Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Sunt si cu plusul la masa.Am folosit si eu pana in 2003,in zona mea,pana sa bag cablu. Link to comment
Recommended Posts