Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
doomy852

Laptop scapat pe jos. Pornește dar nu se aprinde display-ul

Recommended Posts

Salutare, Am un laptop Emachines. Aseară din păcate l-am scapat pe jos de la o înălțime de 40-50 cm (din pat). După ce a căzut am încercat sa îl pornesc dar nu se aprindea display-ul în rest funcționa normal. L-am pornit /închis de câteva ori după care display-ul și-a revenit și am folosit laptopul pana astăzi de dimineata în condiții normale pana când s-a închis deodată cu totul, nu mai era niciun bec aprins. Am încercat sa îl pornesc iarăși dar degeaba... Pornesc ledurile, pornește ventilatorul pentru câteva secunde după care se oprește, face o pauza de câteva secunde și apoi pornește la turație maxima fără ca display-ul sa reacționeze în vreun fel. Ce poate avea? Îmi cer scuze pentru felul în care am scris, poate m-am repetat sau am făcut greșeli dar scriu de pe telefon. Mulțumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trebuie vazut de cineva care se pricepe, poate avea orice, un simplu contact la conectori pana la un contact pe placa de baza.Se desfac capacele, se verifica visual cu atentie totul, se moteaza la loc si este sansa mare sa se resolve.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daca nu gasesti un meserias pana maine, da un telefon la nr din semnatura si ne uitam la el. Din ce am citit din postarile tale in celalalt topic, e posibil sa fie ceva dezlipit pe alimentare. Spune totusi exact ce model este, ca sa ma uit cu ce e facut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pariez pe chipul video, am patit sa mi se desprinda cand desfaceam radiatoare cu pasta foarte uscata, practic ele se fisureaza in timp, omu iti fine cu el functional si pica totul pe fraer, dupa ce am facut cateva reball-uri la pret de curatare m-am invatat sa le desfac cu grija

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.