woodyteo Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Detin o imprimantă HP laser jet P2035 si nu mai vrea sa meargă. Când dau sa imprim ceva, scoate toată pagina neagră.Am pus un alt cartus de la o alta imprimanta identica care functiona si tot asa se manifesta am instalat-o pe alt calculator si tot asa.Va-ti mai confruntat cu asa ceva, se mai poate repara?Va mulțumesc. Link to comment
woodyteo Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Nu s- mai confruntat nimeni cu asa ceva? Link to comment
riderinblack Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Probabil cei de la service o pot repara. Link to comment
woodyteo Posted March 28, 2014 Author Share Posted March 28, 2014 Nimeni, nici o idee. Link to comment
riderinblack Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ce idei vrei sa primesti? Daca sti sa o repari te apuci de ea si mai intai verific laserul apoi placa de baza. Daca nu te pricepi o duci la cei ce se pricep (in service)....Alta idee ar fi sa o arunci/donezi/vinzi si sa cumperi alta...Alte sfaturi/idei/pareri nu cred ca mai sunt..... Link to comment
Recommended Posts