Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nelamurire amplificator


Juice

Postări Recomandate

Am un amplificator original de Passat, marca Nokia cu codul 1j0 035 456 A si vreau sa il pornesc cu ajutorul unei surse pc ... am doar mufele de legatura.L-am alimentat cu 12V, dar mai e nevoie de 1 fir sau mai multe pentru a cupla releul si implicit sa porneasca amplificatorul.NU e ars, totul e in perfecta stare.Am vazut un coleg aici pe forum ca avea si el un astfel de amplificator ... Am gasit o schema pe net, in poloneza sau ce o fi, dar nimic concret ...Ma puteti ajuta cu o schema ceva ? :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Leaga +12 volti la pinii 18, 21, 23 si 24 si minus (masa) la pinii 19, 20 si 22. Intrarile de semnal audio sunt: audio FR, audio FL si NF+ si NF-.Pinii numerotati de la 1 la 8 sunt pentru iesiri difuzoare (4 plusuri si 4 minusuri pentru 4 difuzoare). Scrie in dreptul fiecarui pin care e plusul si care e minusul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum



×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări