Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Confectionare PENSETA pt Burghie/Tarozi Mici


Recommended Posts

Buna Ziua ,

 

Cine ma poate ajuta cu confectionarea acestei Pensete ?. As vrea sa o folosesc pt burghie f subtiri la gaurirea de materiale moi - poliamida , rasina modelism , PVC etc si la executarea de filete cu diametre mici .

Intentionez sa o folosesc si cu ajutorul acestei mici masini de insurubat . NU stiu ce dimensiuni ar trebui sa aiba . Daca cineva are ceva asemanator si ma poate ajuta cu informatii inainte de a da cuiva comanda ar fi grozav . Singurul lucru care ma intereseaza este ca , gaura de prindere sa NU fie filetata ci sa aiba un diametru cat mai strins pe HEXAGONUL de 6 (bit-ul pe care il are bormasina) , sau daca exista posibilitatea de a face Hehagonul de 6mm DIRECT in Penseta este perfect . Si as vrea ca acea gaura filetata cu M3 pt prindere sa fie dintr-o parte intr-alta sa pot pune 2 stifturi filetate .

 

Sau daca se poate Cumpara in BUCURESTI , dar la MAGAZIN FIZIC NU de pe net .

 

MULTUMESC

 

MARIUS

post-38911-139829770458_thumb.jpg

post-38911-139829770461_thumb.jpg

post-38911-139829770468_thumb.jpg

post-38911-139829770475_thumb.jpg

Link to comment
  • Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe Maica Domnului, la Conex Electronic am vazut asa ceva, adica fizic in magazin, cam 30 lei parca era.Mai sunt si mandrine de precizie marca Proxon tot acolo, o tura in acel magazin, dar si cele din jur merita .Un meserias cere cred vreo 100 lei pentru acele piese, caci sunt mai multe.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines