Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Myria MY32735


Postări Recomandate

Buna! Sursa 17PW20.1; MB 17MB12-2. Nu se aprinde ledul de stand-by. Sursa scoate 3,35v stby si 5v stby. Pe placa de baza, pe IC850 am 1,8v stby. Pe 24c64 am 3,35v. Pe senzor IR 5V. Am schimbat cateva dumpuri, niciun rezultat. Procesorul nu se incalzeste. Am masurat cateva bobinele pe care le-am vazut, sa nu fie intrerupte. Daca scot mufa PL812 din sursa, ledul de stand-by palpaie. In sursa, electroliticii au fost schimbati de altcineva, la o alta reparatie. Condensatorii de 15n/630n sunt buni. Nu cunosc, inca, amanunte despre cum s-a defectat tv-ul. O idee, va rog.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Am mai incercat si alte dumpuri, nici o schimbare. Am dat sursa jos, cu mufele scoase, in afara de butonul de start, am pus un bec de 24v/21w, ca, consumator, iar becul pulseaza 1hz, inclusiv toate tensiunile. Am pus doua becuri de 220v in serie, pe c-ul de 450v, sa vad daca lucreaza pfc-ul; si aici creste la 400v, cand pulseaza becul de 24v. Deci cu ST_BY 0v, ar trebui, sa am 24v. Daca pun mufele, am 2,5v pe ST_BY, si cele doua tensiuni de st_by, 3,3 si 5v. Deci led-ul, pulseaza odata cu tensiunea de 24v, cand scot mufa cu 3,3v st_by si 5v st_by, si ST_BY devine 0v. Asa am inteles eu. Deci, sursa defecta (cineva a mai incercat sa o repare; ulterior am aflat). Masurat componente, la rece, nimic deosebit.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări