Guest costake Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Salutare tuturor.nu repar invertoare dar a crapat al meu.Amgasit stw20nc arse.Am scos tot am inlocuit ce mai era ars in comanda.Intrebarea mea este daca fara igbt-uri forma semnalului de comanda trebuie sa se modifice la actionarea reglajului de curent ca la mine nu se modifica.Multumesc celor ce se straduiesc sa dea o mina de ajutor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipriyan123 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 nu se modifica pwm-ul la actionarea potentiometrului..el merge pe umplere maxima care apoi se reduce cand primeste informatia de pe traful de curent(si sunt daca ai pe iesire).important e cum arata semnalul de comanda dupa driver(amplitudine,forma).... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest costake Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 nu se modifica pwm-ul la actionarea potentiometrului..el merge pe umplere maxima care apoi se reduce cand primeste informatia de pe traful de curent(si sunt daca ai pe iesire).important e cum arata semnalul de comanda dupa driver(amplitudine,forma)....MULTUMESC. O sa compar cu poze de pe alte scheme si o sa pun finalii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts