M1Hai Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Am un hard disk extern Seagate Backup Plus de 2Tb pe care nu il mai vad in Windows 7.Hard disk-ul se alimenteaza extern, are USB 3.0 ...pana acum cateva ore l-am putut accesa din win7. Dupa ce l-am deconectat si l-am conectat din nou nu il mai vad in my computer, nici la disk management.Apare doar la Devices and Printers.Am incercat si pe alte calculatoare... la fel se intampla.Care e motivul pentru care nu il mai pot accesa? Link to comment
Mihai85 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 s-ar putea sa se fi intamplat ceva cu controllerul sata-usb. ai verificat alimentarea? Link to comment
M1Hai Posted March 6, 2014 Author Share Posted March 6, 2014 Alimentare are.Cand conectez hdd-ul la USB se aude cum se invart platanele. In Disk Management nu il vad... apare doar la Devices and Printers. Link to comment
Marius84 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Puneti hardul direct in calculator, prin cablu sata, renuntati la rack pentru un moment, sa vedeti daca asa este vazut. Link to comment
Recommended Posts