slkslkslk Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 salut, am si eu o mica problema, am un player (http://www.pieseauto.ro/poze/vand-radio ... 1-95-1.jpg) ca cel din imagine si as vrea sa ii pun aux, pe internet am vazut tot felul de adaptoare cu usb, card de memorie si aux dar eu vreau numai aux, se poate face ceva pe acea mufa din spatele aparatului ? , pe langa cele 2 mufe de alimentare si boxe mai are 3 una da semnal catre bordul masinii pentru maxi dot iar 2 vad ca sunt libere, ar merge sa adaptez ceva ? stie cineva cum as putea face, multumesc Link to comment
dan cod Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Fara emulator nu cred ca vei putea face nimic. Link to comment
strombi Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Pana la urma cred ca s-ar putea legea cu aux,direct pe pini de intrare ai integratului sau daca nu se poate lega la iesirea din blocul optic unde se citeste cd Link to comment
slkslkslk Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 inainte sa fac vre-o traznaie am preferat sa intreb, iar pe langa asta mai am unul lafel ca acesta numai ca are caseta in loc de cd, la acesta as putea sa ma leg direct in integratul care comuta intre caseta si magazia de cd ? Link to comment
strombi Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Daca mai aveti unu pe caseta se face mult mai usor cu adaptor din asta Link to comment
Guest Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Uite AICI. Sună-l pe om, este 100% de încredere... Baftă! Link to comment
slkslkslk Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 ok, am sa vorbesc cu persoana respectiva, multumesc frumos Link to comment
Recommended Posts