Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soket AM1 , procesoare noi pentru bugeturi mici.


radu8982
 Share

Recommended Posts

Amd a anuntat un nou soket Kabini pentru procesoare cu un cost mic care vor fi accesibile oricui.Am atasat niste imagini, la partea de procesoare inca nu este stabilita treaba dar din ce am descoperit vor fi bazate pe Athlon si Sempron , asa sunt APU-uri am uitat.Preturile lor se vor situa intre 35 si 55 dolari.Exista deja placi de baza pe soket AM1, deocamdata am vazut decat la Gigabyte care are doua modele dar nu ofera prea multe informatii.

post-21854-139829769269_thumb.png

post-21854-139829769319_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Athlon si Sempron sunt totusi batrane am vazut ca astea de la Amd incearca sa le remasterizeze dar totusi sunt batrane,eu de exemplu folosesc AMD Bulldozer il am de cca 2 luni si e chiar potent,are un consum de 162W dar e bulldozer.

Link to comment
Share on other sites

Soketul Kabini cred ca e dedicat in special pentru media center,Asa Bulldozer Ocata-core are TDP maxim 125W ,daca are avea 165 s-ar praji placa de baza, bine ca se poate mari din placa de baza (pentru overclock),asa ce FX ai ?? icon_jook ca am si eu unul.

Link to comment
Share on other sites

Hmm,am2 e atat de invechit si acum dupa atata timp apar cu am1.Ciudat,pare mai mult un marketing ieftin sa mai tina utilizatorii pe langa amd.Totusi,apu-urile astea castiga teren pe zi ce trece.E cat se poate de evident ca pentru un gamer nu exista nici o sansa,nici macar pe setari medii nu fac fata procesoarele astea.Par mai degraba axate pe internet si vizualizare multimedia.Personal imi face cu ochiul un tdp asa de mic.Cu o placa de baza micro se pot face sisteme mici si silentioase,cu un consum minim..

Link to comment
Share on other sites

Cred ca la asta sau gandit si ei,sa faca un sistem multimedia,ca jocuri cred ca o sa mearga Bioshock 1 din 2007 pe HD8400, am avut un hd2600XT care are aceasi putere de procesare si imi mergea fara probleme jocul.Asa ma intreb cam cat ar merge overclock la un procesor din asta sunt chiar curios cu un cooler beton cred ca ar merge 4GHz lejer, bine ca depinde de arhitectura daca suporta fregvente mari.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines