Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soket AM1 , procesoare noi pentru bugeturi mici.


radu8982

Postări Recomandate

Amd a anuntat un nou soket Kabini pentru procesoare cu un cost mic care vor fi accesibile oricui.Am atasat niste imagini, la partea de procesoare inca nu este stabilita treaba dar din ce am descoperit vor fi bazate pe Athlon si Sempron , asa sunt APU-uri am uitat.Preturile lor se vor situa intre 35 si 55 dolari.Exista deja placi de baza pe soket AM1, deocamdata am vazut decat la Gigabyte care are doua modele dar nu ofera prea multe informatii.

post-21854-139829769269_thumb.png

post-21854-139829769319_thumb.png

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Hmm,am2 e atat de invechit si acum dupa atata timp apar cu am1.Ciudat,pare mai mult un marketing ieftin sa mai tina utilizatorii pe langa amd.Totusi,apu-urile astea castiga teren pe zi ce trece.E cat se poate de evident ca pentru un gamer nu exista nici o sansa,nici macar pe setari medii nu fac fata procesoarele astea.Par mai degraba axate pe internet si vizualizare multimedia.Personal imi face cu ochiul un tdp asa de mic.Cu o placa de baza micro se pot face sisteme mici si silentioase,cu un consum minim..

Link spre comentariu

Cred ca la asta sau gandit si ei,sa faca un sistem multimedia,ca jocuri cred ca o sa mearga Bioshock 1 din 2007 pe HD8400, am avut un hd2600XT care are aceasi putere de procesare si imi mergea fara probleme jocul.Asa ma intreb cam cat ar merge overclock la un procesor din asta sunt chiar curios cu un cooler beton cred ca ar merge 4GHz lejer, bine ca depinde de arhitectura daca suporta fregvente mari.

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări