Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
attilaa0

TV Allview TA7001 T sasiu beko 14.2 probleme pornire

Recommended Posts

Buna ziua!La acest tv a fost dusa sursa cu 44608P40 si fetul a fost schimbat.Acum apare ledul rosu pe colectorul lui BU am 40V dar cand dau "on" cresc tensiunile dar tv nu porneste dupa care intra din nou in st by.Ce poate fi?conzii au fost verificate.va multumesc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da finalul linii jos si verifica daca apar impulsuri in baza driver

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da finalul linii jos si verifica daca apar impulsuri in baza driver

Din pacate nu apar si la sursa se aude un tic tic in continuu dar nu asa ca si cum ar fi scurt.Tv a fost lovit de fulger,am uitat sa va spun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Asta nu stiu,cel putin reactioneaza la on de la P+ si de la telecomanda.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.