Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

videoproiector

Recommended Posts

• Replies 8
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• fwfw

2

• niq_ro

1

• gabiz_ro

1

• Blind

1

• 1 year later...
Guest cata_sly

sal. se poate face un videoproiector ai sunt mai multe variante de a construi un videoproiector . eu am terminat constructia unia si merge chiar bine cam toata distractia a costat cam 200 euro

Hmm...interesanta idee. @cata_sly Nu poti sa ne descrii un pik principiul pe care ti-ai construit acest videoproiector? Pariez ca sunt multi care ar incerca asta macar odata, pentru satisfactie proprie.Felicitari petru videoproiectorul realizat. :supz:

Guest cata_sly

sal . este facut dintr-un retroproiector si un lcd RETROPROIECTOR - lampa 400w -36v aproximativ 4500 lumeni , 170 ron. SH am avut mare bulan cu el il avea cineva aruncat prin subsol aproape ca uitase ca are asa ceva.LCD - BenQ de 15'' cu 12ms pret 550 ron la Altexam pastrat tot retroproiectorul si am amplasat deasupra ecranul lcd-ului demontat din carcasa dar conectat la placile de electronica caci altfel nu functioneaza :smt003 apoi am construit o cutie deasupra retroproiectorului sa nu faca multa lumina in camera si am apicat un ventilator de sursa sa poata trage aerul cald din interiorul cutiei. nu am avut bani pentru o panza de proiectie profesionala si am optat pentru o panza de cearceaf caci aveam vevoie da 2.4H x 3.0 L . am prins panza pe 2 tevi iar una sta prinsa de tavan ruland panza pe ia .cam asta e ..... :yawinkle: daca sunteti pasionati de filme eu zica ca se merita sa investesti cam 500 -1000 ron in treaba astaidea e destul de simpla un bec o lupa fresnel un lcd (7''-15'') si o lupa proiectoare. :yawinkle:

• 1 month later...
  • 2 years later...