Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Technics SB-X5 (X50) ?


Guest Eduard26

Recommended Posts

  • Replies 7
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Eduard26

Asta gandeam si eu,ca ar trebui sa sune cu mult mai bine fata de junk urile scoase de Technics de dupa 90 avand in vedere anul de fabricatie si faptul ca is linear phase ,adica din aceasi categorie cu celebrele SB-7000,8000 ETC :dsaf cu toate ca nu cred ca se apropie de sunetul lor superb.Mi as fi dorit niste SB 7000 :da ,dar nu le am gasit la nimeni , chiar si in afara is greu de gasit.X5-urile sunt pe okazii la pretul de 900 lei si sincer mi se pare cam piperat.Merita acesti bani?alex26 ai vreo poza cu crossover-ul?

Link to comment

Parerea mea este ca se invart in jurul sumei de 500 lei , comparand cu alte modele ce le am eu sau le-am avut.Eu am avut problema la tweetere , firul leonic a fost intrerupt dar l-am lipit la loc , si merg de atunci fara probleme si la putere mare rezista. Am pus pe direct, fara protectii si cam atat , dar daca ar fi sa le vand ma gandeam la 300 lei si nicidecum la 900 lei . Mi se pare foarte mare suma.Din pacate poze nu am.

Link to comment
  • 9 months later...

Din fericire detin si eu acest model de boxe, mare pacat am doar o bucata (e o poveste mai lunga), sunt niste boxe foarte serioase, eu am schimbat diful de bass cu un blaupunk de ~600W, cel original era cam deteriorar, sunetul exceleaza, filtrele extrem de bune, difuzorul de medeii e fixat intr-o incinta vidata, interiorul boxei e captusit cu material fonoabsorbant astefel incat sunetul e extrem de clar/placut !

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines