Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tuner Toshiba ST-S37 probleme receptie Stereo


Recommended Posts

-De cateva zile nu mai functioneaza Stereo pe FM si nu se mai amprind nici martorii de tuned si FM stereo (desi au fost verificati si functioneaza, inclusiv legatura la antena) - pe AM functioneaza corect, se aprinde ledul, receptia si acordare se face corect- Asadar defect doar pe FM...pe modul de cautare automat nu se mai face acordul pe posturi, desi functioneaza cautarea manuala (semnalul este mono, martorii stinsi)- nu am manaul la el si nici schema, am cautat insa nu am gasit- in interior am identificat urmatoarele CIic1 = LA1265ic2 = AN7470ic3 = TC9157APic4 = TD6104PRog pe cei care au intampinat astfel de probleme sa-mi dea o mana de ajutor multumesc anticipat!

Link to comment
  • Replies 5
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

LA1265 ar trebui ? pe langa sau pana in el incepand cu intrare semnal antena !...in lipsa schemei, si osciloscop va trebui sa fac cam multe...dar trebuie sa incep de undeva ! , de aceeea am cerut si putin ajutor pentru a mai restrange sfera de cautare.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines