neluelectron Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 Am si eu o problema cu o camera de luat vederi marca panasonic MD9000,care are urmatoarea problema ,apare pe inregistrare 3 puncte negre ,deci daca filmez pe o coala de hirtie alba ,cind redau se vad acele puncte negre in rest camera filmeaza bine ,cu imagine nu prea sunt sesizabile acele puncte mici negre ,ce ar putea sa fie senzorul cunva, sau a intrat ceva mizerie si sa depus pe senzor ,nu pot sa-mi dau seama ce ar putea fi ceva sfaturi daca se mai poate face ceva .... Link to comment
neluelectron Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 Chiar nu este nimeni sa poata sa-si dea cu parerea, cam ce ar fi defect la aceasta camera ... Link to comment
Florinel TV Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 pune o poza cum se vede puncte sa ne dam seama ce ar putea fi Link to comment
neluelectron Posted March 1, 2014 Author Share Posted March 1, 2014 aceasta este imaginea Link to comment
Florinel TV Posted March 1, 2014 Share Posted March 1, 2014 dupa cum se vede in poza pe la lentile ar fi intrat ceva mizerie Link to comment
neluelectron Posted March 2, 2014 Author Share Posted March 2, 2014 Nu este posibil sa fie defect senzorul sau capul ? vreu sa ascult mai multe pareri ,daca si sti sigur ca este ceva mizerie asi desfaceo ,dar imi este teama sa nu fie ceva grav si sa nu mai mearga reparata ... Link to comment
Recommended Posts