Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Panel Orion T2630


Recommended Posts

  • Replies 15
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ok, am sa caut schema de la 17MB35-4 sau daca o are cineva il rog sa o posteze. Eventual dau la schimb placa mea 17MB35-4 care este perfect functionala impreuna cu sursa ei, pentru o placa 17MB35-1 in stare perfecta de functionare deasemenea cu tot cu sursa.Multumesc. :jytuiyu

Link to comment

Verifica in primul rand tensiunea de alimentare posibil sa fie setata pe 12v (da modelu panelului).Mufa in rest poate sa fie la fel cu diferenta ca posibil sa fie fhd .Nu ai conectorul de pe placa noua ?ps. Fa poze la ambele placi in zona mufei la rezolutie mare sa vad ce si cum e acolo.

Link to comment

Da pare sa fie la fel.Am montat totul dar acum nu porneste,sta cu led-ul albastru aprins indiferent de butonul on/off si atat.M-a demoralizat.Cu placile vechi functiona ok un timp dar procesorul se incingea de nu tinei mana pe el,de asta am schimbat placa.

Link to comment
  • 2 weeks later...

Am revenit si acasa si reincerc sa pun in functiune acest 17mb35 dar parca totusi vreau sa folosesc ce a fost initial caci nu am gasit nimic despre placa 17mb35-4.Revin cu intrebarea:nu are nimeni un set placa si sursa 17mb35-1 contra unui set nou de 17mb35-4 placa si sursa?Am dubii la semnalele si conexiunile dintre placa de baza si panel (model V260B1-L11).Multumesc si poate am noroc.

Link to comment
  • 1 month later...

CHRISTOS A INVIAT! S-au schimbat multe pe aici si pe la mine.Acest tv se pare ca este bantuit.A functionat perfect din 24.03. pana ieri cand porneste cu greu dupa 10-15 incercari din telecomanda.Tensiunile de pe sursa sunt bune.Dupa ce porneste functioneaza foarte bine cu toate ca c-ul de pe 5v(4700uf/6.3v) este foarte cald dar masurat este ok.O idee..ca eu nu mai am.Multumesc.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines