Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Beko BKF21T E1

Guest Rochian Adrian

Recommended Posts

Guest Rochian Adrian

Buna seara Domnilor, va cer inca odata ajutorul intr-o problema...Am un televizor Beko BKF21T sasiu E1.Defectul se manifesta in felul urmator: Imaginea este deplasata spre stanga iar in partea de sus este ingustata si apare o linie subtire formata din cele trei culori RGB. Am atasat poze cu imaginea fara semnal, daca este relevant pot atasa si cu semnal.Defectiunea s-a manifestat in prima faza asa cum se vede in poza. Dupa 2-3 ore de functionare, Tv`ul nu am mai trecut din Standby in on iar daca trecea, nu dura mult timp si intra iar in standby.Am inlocuit absolut toti condensatorii electrolitici si am facut masuratori pe partea de alimentare, G1,stabilizatorul de 3,3 si par a fi conform cu schema.Dupa inlocuirea condensatorilor televizorul trece normal din standby in on si ramane asa dar defectul initial nu a disparut.Acuma este tarziu dar maine am sa revin cu noutati si alte masuratori.Un sfat din partea dumneavoastra mi-ar fi de mare folos. Multumesc.

post-83902-139829767433_thumb.jpg

post-83902-139829767448_thumb.jpg

E1_Circuit_Diagram.pdf

• Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• dan cod

1

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images