Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nu reusesc sa scriu windows-ul 7


zott

Recommended Posts

Buna ziua , am o mare problema cu calculatorul unui nepot si anume : vreau sa rescriu windows-ul pe el ( win 7 ) deoarece nu mai functiona vechiul windows iar cand am inceput sa-l scriu merge pana acolo unde trebuie sa selectez partitia pe care trebuie sa-l scriu si se opreste , insa imi cere sa instalez ULi SATA/RAID Controller (M1573). Placa de baza a calculatorului respectiv este Asrock 775Twins - DHTV dual core Procesor . Mai pot sa va informez ca la deschiderea calculatorului imi zice sa apas Ctrl+A pentru a executa ULi RAID BIOS SETUP UTILITY insa am cautat in BIOS si nu am gasit respectiva setare . Asa ca vin sa va rog a ma ajuta putin si pe mine cu un sfat , o informatie , orce credeti ca imi va fi folositor spre a finaliza scrierea windows-ului ( vreau sa pun win 7 deoarece are suficiente resurse calculatorul , procesor bun , 4 gb ram etc ) Am incercat sa scriu WISTA , si culmea , asta imi merge , dar copilul nu se descurca cu el , a folosit doar XP-ul ( am incercat si cu asta , dar nu merge ) si WIN 7 Ultimate . Va multumesc frumos !

Link to comment
  • Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images

cautati un kit de windows 7 mai nou care are si driverele pt raid-SATA instalate!!il gasiti pe torrent ,filelist..etc...

Daca ma puteti ajuta dvs. cu un link .......nu prea ma descurc eu pe aici cu internetul ..... nu stiu exact unde si ce sa caut , va multumesc !
Link to comment

Incercati sa aduceti BIOS-ul la setarile Default.

Am executat si aceasta operatiune .........printre primele chiar , apoi am resetat si cu bateria de bios scoasa ........... degeaba , ma lovesc mereu de driverul asta ULI ...... cum spuneam am descarcat unu dar zice ca e vechi ..........altul nu mai gasesc , sau poate nu stiu unde sa caut eu !
Link to comment

Driverul poate fi gasit aici: http://www.asrock.com/mb/ATI/775Twins-H ... oad&os=All .

Placa de baza este destul de veche si driver mai nou decat cel de pe site-ul producatorului placii nu cred ca vei gasi.

Am gasit undeva o solutie postata de cineva care a intmpinat aceeasi problema ca si tine. Citeste aici: http://social.technet.microsoft.com/For ... rohardware

Daca nu te descurci cu engleza da-i un Google translate.

Succes si sa ne spui daca ai rezolvat.

Link to comment

Driverul poate fi gasit aici: http://www.asrock.com/mb/ATI/775Twins-H ... oad&os=All .Placa de baza este destul de veche si driver mai nou decat cel de pe site-ul producatorului placii nu cred ca vei gasi.Am gasit undeva o solutie postata de cineva care a intmpinat aceeasi problema ca si tine. Citeste aici: http://social.technet.microsoft.com/For ... rohardwareDaca nu te descurci cu engleza da-i un Google translate.Succes si sa ne spui daca ai rezolvat.

Multumesc frumos , am reusit cu driverul ! Era jale cu el , controlerele de hard lipsa , in sfarsit , calculator utilizat de copiii..... ! Inca o data , multumesc , iar cei care citesc asta pot folosi cu incredere metoda , merge snur , chiar si aplicata de un incepator ca mine ! stima !
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines