Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SUNPLUS SPHE 1002AT pin out

Recommended Posts

rog ajutorul ,m-ar intersa configuratia pinilor unui procesor sunplus sphe 1002 ,m-a intereseaza pinii RX TX pentru a ma conecta prin rs232,va multumesc

• Replies 2
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• iuliantv

3

Top Posters In This Topic

da se pare ca ei sant ,a-m montat un montaj cu max232 comunica cu pc-ul dar mi-ar trebui si acest loader_2.3,de pe acest site, http://www.megasat.org/index.php?page=T ... hreadID=40 rog ajutorul unui cunoscator de limba germana,nu reusesc sa-mi fac cont pe acest site,ba parola e prea slaba sau ceva de genul,ba parola trebuie sa contina ceva caractere,ba raspunsul la intrebarea secreta nu e ok,m-am chinuit ieri vreo 2 ore sa reusesc dar pace,a-m conturi la cateva zeci de situri,poloneze,germane,rusesti,englezesti,spaniole.etc,dar asta mi-a pus capac,si e singurul pe care a-m gasit acest loader,deci va rog daca poate cineva sa-mi creeze un cont pe acest site,preferabil user iuliantv (parola o voi primi prin privat) adresa mail [email protected] sau daca are cineva cont sau vrea sa creeze unul ,personal ma multumesc doar cu loaderul .VA MULTUMESC