Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor
Sign in to follow this  
prometeu

depanare tv PHILIPS 21PT5408/58S

Recommended Posts

Uitati despre ce este vorba. Acest tv.PHILIPS model 21PT5408/58S functiona cateva zeci de secunde dupa care ramanea in steanbay,aceasta se antampla mereu cand vroiam sa-l pornesc.Am vazut pe forum mai multe cauze ptr.acest defect printre care si TUBUL cinescop care are ecranul plat.Am pus placa la un tv.GRUNDING cu ecran normal,diagonala 54 cm si totul este perfect NU SE MAI OPRESTE dar dimensiunea imagini este mare si pe oriz.si pe vert.Pe oriz.am rezolvato dar pe vert.ce sa fac?MA gandeam ca din meniul service se poate rezolva. CE MA SFATUITI?

Share this post


Link to post
Share on other sites

iti trebuie tot un tub plat ...ai circuitele de corectie pe 90 ...schimiba tubul daca il ai

Share this post


Link to post
Share on other sites

menu service 062596 menu ,065296 i+ (tasta info) salvare cu tasta stvby(power telecomanda) daca nu a-ti aruncat tubul v-a recomand sa intrati in menu service si la setari tuner aveti optiunea CL si setati cat mai aproape de 0 chiar SI CL-0 ,e mai mult ca sigur ca o sa mearga si cu tubul original

Share this post


Link to post
Share on other sites

Varianta propusa de iuliantv merge sigur .Saptamana trecuta am reparat 2 tv cu acest sasiu , cu aceeasi problema prin setarea CL =0 .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut la acest model de philips 21 p 5408 -58s dupa ce intru cu codul 062596 menu cum activez sa intru la functii sa le schimb de exemplu CL

Am luat toate butoanele la rand dupa telecomanda scrie doar ceva err 5...000 nu ajung la submeniuri service stie cineva pe ce sa apas sa schimb functia CL ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

pe ce apas sa apara menu service sa pot accesa sa schimb la CL setarea sau la tuner ca nu pribde decat o banda tv ceailalta a disparut cand umblam pe acolo am batut codul 062595 MENU apare aceia cu err 00000 dar nu pot accesa sa intru la geometrie sau alte meniuri am luat toate butoanele la rand de pe telecomanda ce nu fac bine ??

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.