Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

1 x SD 21 ( nu SD21EL ) vs. 2 x SD18EL


ice_shadow

Postări Recomandate

Salut! Sunt nou pe acest forum. Am vorbit aseara cu o Dj-ita care culmea stie cate ceva si despre difuri, incinte etc. Si la un moment dat a venit vorba despre difurile de 21" - mai exact SD21 ( nu SD21EL ) cu care a zis ca a dat clasa la 3 difuri de 15 inch (nu stiu ce model). SI astfel mi-a venit ideea sa fac un"pariu" ca sa zic asa. I-am zis ca 2 x SD18EL dau clasa la acel SD21. Insa ea m-a contrazis. A zis ca, daca pe un canal al unui amplif pune SD21 iar pe celalt canal cele 2 SD18EL in paralel, la cealsi volum pe ambele canale SD21 se va auz mai tare decat cele de 18 si la 1W pe canal si la 2000W cam cat ar suporta SD21, tot acesta ar castiga. Eu sunt de parere ca nu e adevarat pt ca e diferenta de SPL(SD21 are 97db1w iar un singur SD18El are 98db/1w) plus ca al puterea program SD21 vaavea power compression-ul mai mare pe cand SD18-urile vor functiona lejer. Bineinteles ca incintele folosite vor fi planar hornuri. Ea a zis ca aduce si SD21 si cele 2 difuri de 18 inch pe care el vreau io (SD18el) si facem testul. Voi ce ziceti sa fac pariu ca SD21 mananca bataie de la 2 x SD18EL in aceste conditii?Dati-va cu parerea :weedman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Sa stabiliti intai metoda de test sa nu existe discutii.Nu poti sa trantesti asa o afirmatie despre care ar fi mai tare.Pot aparea rasturnari de situatie in functie de incinta folosita.Probabil pe respectiva o impresioneaza sculele mari. :weedman: Voi sa puneti pariu..ala care pierde plateste difuzoarele, cel care castiga le ia :finga: Spor la aburit cu dj-ita..dar macar sa o iei mai serios, nu cum ne aburesti tu pe noi aici :yawinkle:

Link spre comentariu

Arhivat

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.




×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări